Benvinguts al web de UOBPOOL, la vostra empresa de manteniment integral de piscines

31/01/2018

En aquest primer article de l'apartat de notícies us volem donar la benvinguda al web de UOBPOOL, la vostra empresa de manteniment integral de piscines.

A UOBPOOL realitzem qualsevol tipus de tasca que tingui a veure amb el manteniment de piscines. El nostre principal objectiu és que, un cop deixeu a les nostres mans la vostra instal·lació, us en pugueu despreocupar. La nostra última intenció és que, gràcies a la nostra experiència i a la professionalitat dels nostres tècnics, us concentreu només a gaudir de la vostra piscina.

La nostra empresa realitza qualsevol tipus de tasca de conservació dins o fora de la vostra piscina. Oferim treballs puntuals de manteniment de filtres, bombes, cloradors i equips de desinfecció de l'aigua. També realitzem plans de manteniment per temporada o anuals.

Portem a terme programes personalitzats adaptats a la mida i característiques de la vostra piscina, tant si és privada com si és una instal·lació comunitària o pública.

Al web hi podreu trobar les següents seccions:

  • Automatismes i netejafons: us oferim l'automatització completa de la vostra piscina, així com la possibilitat de gestionar-ne el seu funcionament per mitjà d'aplicacions mòbils per poder, d'aquesta manera, saber en cada moment i des de qualsevol lloc l'estat de la vostra instal·lació. A més, distribuïm i subministrem les principals marques de netejafons automàtics per a piscines, tant hidràulics com elèctrics.
  • Cloració salina: la nostra empresa fa més de 15 anys que instal·la i fa el manteniment de diverses marques d'equips de cloració salina. Aquest sistema us permetrà tenir l'aigua de la piscina desinfectada de forma automàtica sense haver d'afegir res més que sal a l'aigua. La cloració salina és el millor sistema per tractar l'aigua de la vostra piscina, el més econòmic a mitjà termini, el més segur i el més respectuós amb el medi ambient. A més, la concentració de sal és mínima, similar a la que hi ha en una llàgrima humana, cosa que fa que desapareguin les molestes irritacions en pell, ulls i mucoses, i l'olor de clor.
  • Analítiques: dins dels programes de manteniment que oferim als nostres clients, els facilitem de manera automàtica els valors de l'aigua de la seva piscina perquè en tot moment en coneguin l'estat. El nostre personal realitza analítiques amb fotòmetres a la mateixa instal·lació, tot i que també podem realitzar un altre tipus d'anàlisis, més completes, en el nostre laboratori. Els paràmetres que se solen analitzar sempre i que són bàsics i primordials per al bon equilibri de l'aigua de la piscina són els nivells de pH, clor, duresa, alcalinitat i l'àcid isocianúric.
  • Assessorament tècnic: la nostra missió es poder-vos ajudar a optimitzar les vostres instal·lacions actuals o futures. Per aquesta raó us oferim tot l'assessorament necessari per automatitzar la vostra piscina i instal·lacions hidràuliques.
  • Rehabilitació i reparació: amb l'objectiu que la vida de la vostra piscina s'allargui el major temps possible, a UOBPOOL podem solucionar tots els problemes que hi sorgeixin, com els relacionats amb fuites d’aigua, filtres i bombes, vorades i juntes, revestiments del vas, substitució de gressites, fibra o liner/PVC, etc. 
  • Botiga online: en aquest apartat hi podeu trobar un munt de productes al millor preu, als quals se n'aniran afegint de nous. Actualment, hi podeu comprar articles relacionats amb la il·luminació de la piscina (bombetes, controladors i projectors) i amb els cloradors salins (aparells per a piscines privades, models Low Salt i de magnesi, accessoris per als equipaments, recanvis, cèl·lules i altres productes relacionats). 
  • Servei tècnic oficial BSPOOL: la nostra empresa és un dels serveis tècnics oficials de BSPOOL a Espanya, un dels principals fabricants d'equips de cloradors salins. El nostre personal ha estat format per aquesta empresa amb l'objectiu de poder realitzar reparacions sense necessitat de desmuntar els equips.
  • Notícies: és l'apartat en què esteu actualment, on anirem penjant les notícies més destacades de la nostra activitat com a empresa, així com les novetats del sector.

Esperem que trobeu tot allò que busqueu al web de UOBPOOL. Si teniu cap dubte, podeu contactar amb nosaltres aquí.

I ja ho sabeu, contracteu els serveis de UOBPOOL i concentreu-vos a gaudir de la vostra piscina!

Arxius adjunts